Hargassner brandstofbunkeropslagsystemen

De juiste oplossing voor uw technische ruimte

Een van de belangrijkste punten bij het implementeren van een houtsnipperketel is de planning van de brandstofopslagruimte.

Of de berging zich nu in het huis, in een bijgebouw, in de kelder, op de begane grond of op de 1e verdieping bevindt – voor elke situatie biedt Hargassner de juiste oplossing. De opslagruimte moet natuurlijk zodanig ontworpen zijn dat deze gemakkelijk te hervullen is  en de opslagbunker moet de optimale grootte hebben.

Een aantal mogelijke oplossingen

Opslagruimte in de kelder

 

De houtsnippers worden buiten het gebouw in een schacht gestort. De opslagruimte wordt egaal gevuld met een horizontale vijzel tegen het plafond.

Opslagruimte in de kelder

Opslagruimte op de begane grond

 

De brandstof wordt direct vanaf de versnipperaar naar de opslagbunker getransporteerd of middels een tractor met frontlader in de opslagruimte gestort.

Opslagruimte op de begane grond

Opslagruimte op de eerste verdieping

 

De houtsnippers worden in een vultrog gestort en van daaruit met een verticale vulschroef naar de bovenverdieping getransporteerd.

Opslagruimte op de eerste verdieping

Speciale unit met opslag en technische ruimte

 

Het gebouw is speciaal gebouwd als technische ruimte en brandstofopslag. De berging is verzonken en kan eenvoudig van bovenaf gevuld worden.

Speciale unit met opslag en technische ruimte

Voor drukfouten en andere fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.