Hargassner regeling en besturing

Het hoogste bedieningscomfort met de regelingen van Hargassner

uis Smart-Home WS200

SmartHome-verbindingen:

Hargassner heeft een oplossing voor de meest voorkomende SmartHome-verbindingen. Hiermee bereikt de energieregeling in uw huishouden een nieuwe standaard en heeft u ook onderweg via internet controle over uw huis.

Loxone verbinding voor Touch LAN-interface : gebruik deze interface om uw Hargassner verwarming in uw SmartHome te integreren voor een op uw behoefte afgestemde ketelregeling op basis van de individuele kamerregeling van Loxone. Loxone maakt de configuratie en bediening van elke individuele kamer mogelijk, afhankelijk van uw behoeften

Mod Bus verbinding voor Touch LAN-interface: Met behulp van de Mod Bus-interface kan het verwarmingssyteem worden aangesloten op een gebouwbeheersysteem en / of op een visualisatie.

KNX Buskoppeling aan de Touch LAN-interface: Aansluiting op een KNX-domoticasysteem. Interface tussen de ketel en de KNX-buskoppelaar.

M-Bus –Converter 2.0 verbinding tot 21 warmtemeters: met Mod Bus interface. Verbinding van de Kamstrup 403 warmtemeter met de Hargassner Touch Tronic. Op deze manier kunt u de thermische gegevens gemakkelijk uitlezen op de ketel of via het web.

Lambda-Touch-Tronic

Lambda-Touch-Tronic

De Hargassner Lambda-Touch-Tronic is voorzien van een gebruiksvriendelijk touch screen. De Lambda-Touch-Tronic regelt het gehele verbrandingsproces, de retourverhoging en het laden van de warmwaterbuffer. De regeling werkt volgens externe omstandigheden, herkent de veranderingen in de omstandigheden zodra ze zich voordoen en past het ketelvermogen daarop aan.

Het systeem kan meerdere onafhankelijke verwarmingscircuits aansturen. De gebruiker kan verschillende instellingen in detail definiëren; bijv. kamertemperatuur op alle verwarmingscircuits, afhankelijk van het tijdstip en de buitentemperatuur.

Verlagingsprogramma

Het 3G dag / nacht verlagingsprogramma stelt de gebruiker in staat drie grenswaarden in te stellen. Er is een modus voor verwarmen gedurende de dag,  een modus voor verlaging  overdag en een modus voor nachtverlaging. Het systeem werkt dus alleen wanneer het nodig is. Dit bespaart energie zonder comfortverlies.

Door het ingenieuze restwarmte benuttingsprogramma wordt de resterende energie in de ketel efficiënt gebruikt na het uitschakelen van de ketel.

Comfortabele thermostaten voor uw verwarming

Thermostaat FR35 met LCD display
Met de FR 35 kan de kamer-, de buiten – en boilertemperatuur afgelezen worden.  Het ver-warmingscircuit kan in- en uitgeschakeld worden en natuurlijk kunnen verschillende verhogings- en verlagingstemperaturen ingesteld worden.

De FR 35 kan zowel met als zonder kamerinvloed aangesloten worden. Een functiecontrolelampje informeert de gebruiker over de toestand van zijn of haar verwarming.

Thermostaat FR25 analoog niet i.c.m. Zusatzplatine A
De FR 25 kan zowel met als zonder kamerinvloed aangesloten worden. Een functiecontrolelampje informeert de gebruiker over de toestand van zijn of haar verwarming.

Touch thermostaat FR 40:
Alle ketelfuncties zijn vanuit de woonkamer te bedienen.  De kamertemperatuur kan gewijzigd worden en de verwarmingsomstandigheden, alle verwarmingstemperaturen en tijden zijn instelbaar.

Touch toebehoren en regelingen

Hargassner biedt extra mogelijkheden voor de touch regeling. Ongeacht of het wordt gebruikt om de verwarmingscircuits uit te breiden of voor een extra functie voor uw verwarmingssysteem.

Sturingsmodule A: Deze sturingsmodule A dient als uitbreiding voor één verwarmingscircuit en één boiler extra. Deze module kan zowel in de ketel als in de sturingsmodule geïntegreerd worden.

Sturingsmodule F: gemengde overbrenging. Controle van de afstandspomp en de afstandmengkleppen.

Sturingsmodule PF: voor 2 extra voeleringangen. Zo kunnen max. 5 buffervoelers aangesloten worden.

Sturingsmodule D: voor de differentieregeling van een externe warmtebron en een buffer of warmwaterbuffer. Deze differentieregeling kan zowel voor externe ketels (hout, olie, gas, warmteterugwinning etc.) als zonnepanelen worden gebruikt in een systeem met één of twee circuits. De pompen worden constant aangestuurd (geen snelheidsregeling met PWM).

Overspanningsbeveiliging voor Can BUS systemen:
Wanneer de CAN BUS modules zich in twee verschillende gebouwen bevinden, wordt met de overspanningsbeveiliging een potentiaalvereffening gemaakt.

Veiligheidsthermostaat voor vloerverwarming, 3 meter kabel en aansluitprint

HKM module CAN BUS: Deze module dient ter uitbreiding van verwarmings – en boilercircuits. Er kunnen max. 2 extra menggeregelde verwarmingscircuits en één boilercircuit met BW circulatiepomp op de ketel aangesloten worden met één HKM module. Daarnaast kan een extra verwarmingscircuit of een centrale warmwaterbuffer en verdere HKM modules aangesloten worden.

HKM module touch bediening: Deze module dient ter uitbreiding van verwarmings – en boilercircuits. Er kunnen max. 2 extra menggeregelde verwarmingscircuits en één boilercircuit met BW circulatiepomp op de ketel aangesloten worden met één HKM module. Daarnaast kan een extra verwarmingscircuit of een centrale warmwaterbuffer en verdere HKM modules aangesloten worden.

HKR module touch bediening CAN BUS: weersafhankelijke buitentemperatuurregeling voor max. twee mengklepgeregelde verwarmingscircuits en één boilercircuit met BW circulatie-pomp; een decentrale warmwaterbuffer of externe verwarmingsketel, transportleiding -of bufferlaadpomp of een extern verwarmingscircuit.

Cascaderegeling:
Met de cascaderegeling wordt de sturing van een installatie met meerdere ketels (tot 6) tot stand gebracht.

Afstandsmonitoring en bediening via smartphone en tablet

Internet Gateway:
Vereist voor App en Web service. Deze internet gateway biedt een veilige TSL gecodeerde verbinding tussen de ketelregeling en de internet router.

App:
Middels internet gateway. Met de Hargassner App kan men eenvoudig en snel wijzigingen aanbrengen of informatie  binnenhalen.

Voor drukfouten en andere fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.