Service voor uw Hargassner

Hargassner Nederland heeft als doel u service en oplossingen aan te bieden waarmee u het maximum haalt uit uw pellets- en houtverwarmingsinstallaties.

In welke sector u ook actief bent, wij luisteren aandachtig naar uw individuele behoefte en ondersteunen u met al onze expertise, vakmensen, producten en ideeën.

Met meer dan 30 jaar ervaring kunt u met een pellet- en houtverwarmingsinstallatie van Hargassner rekenen op de service en oplossingen die u nodig hebt, vandaag en morgen.
Onze gemotiveerde en ervaren servicemedewerkers werken dagelijks aan biomassaketels! Wij zijn uw aanspreekpunt voor de vlotte en snelle levering van onderdelen, de dagelijkse ondersteuning en de periodieke onderhoudsbeurten.

Jaarlijks onderhoud

Estufa B.V. zorgt ervoor dat de Hargassner houtverbrandingsketels en biomassaverbrandingsinstallaties zorgvuldig en betrouwbaar worden onderhouden in overeenstemming met de bewezen Hargassner-servicecontrolelijst. Er kunnen al preventieve maatregelen genomen worden, zodat u uw biomassaverbrandingsinstallatie zonder zorgen weer kunt bedienen en de beschikbaarheid van het ketelsysteem maximaal is.

Vervangings- en reserveonderdelen

Eigen productielocaties van Hargassner garanderen u een vlotte en snelle levering van reserveonderdelen gedurende tientallen jaren. Hiervoor worden alleen geselecteerde en gevestigde marktgroottes als leveranciers gebruikt.

 

Systeemoptimalisatie

Onze servicemonteurs adviseren u graag over alle aspecten van systeemoptimalisatie en modernisering, zodat u jaren tevreden kunt zijn met uw biomassaverbrandingsinstallatie.